La Bèstia de Bladenboro

http://www.60daysofhalloween.com/2014/Images/Occult/Beast.JPG
La bèstia de Bladenboro, és la responsable de la mort de diversos animals durant l'hivern del 1953 a 1954, a la localitat de Blandenboro a Carolina del Nord.
A la bèstia se la descriu com a un felí, però un veterinari de la localitat va dir que podria ser un gos gran, la única cosa amb la qual tots coincideixen és que el so que produeix és extremadament semblant al plor d'una dona o un nadó.
El primer atac es va produir el 4 de gener de 1954, es van trobar tres gossos amb el crani destrossat (semblava que havien estat mastegats per unes poderoses mandíbules) i totalment dessagnats. Al cap
http://www.bestplaces.net/images
/city/bladenboro_nc.gif
de poc temps els animals domèstics i de granja també van ser atacats amb salvatgisme.
La població estava atemorida, van convocar al cap de la policia perquè inicies una caça en contra del causant dels assassinats.
El 6 de Gener sis gossos van ser brutalment assassinats, un d'ells havia estat arrossegat a un pantà, on va desaparèixer.
El 9 de Gener l'alcalde va finalitzar la caça per raons de seguretat, amb tants caçadors pel bosc i el pantà, algú podria ser confós amb la criatura.
El 13 de Gener, el problema es va acabar, un linx va ser capturat i sacrificat. Tot i això no tothom estava segur de què el linx fos la bèstia que buscaven, ni tan sols l'alcalde.


Comentaris