Tatzelwurm



El Tatzelwurm és un semi drac dels Alps bavars, austríacs i suïssos. Es un rèptil amb forma de serp d'uns 120-150 cm, te dos potes davanteres i cap de gat.
Te diversos nom regionals, com: Stollenwurm, Springwurm, Arassas, Praatzelwurm i Bergstutzen.
El primer coneixement que es te d'aquesta criatura es del 1779 quan un home es va trobar a dues
d'aquestes criatures, de l'ensurt va patir un atac cardíac, però abans de morir li va explicar a la seva família el que havia presenciat.
L'any 1828, un camperol suposada ment va trobar un cadàver de Tatzelwurm, però al descobrir-lo els corb ja s'havien menjat la meitat del cos.
Durant la dècada del 1900 es va descobrir un esquelet de Tatzelwurm que va ser donat a l'Institut de ciència de Ginebra. I l'any 1954, un fotògraf suís va dir haver fotografiat la criatura, la foto va ser publicada a la revista setmanal Alemanya Berliner Illustrierte, per patrocinar una expedició en busca del Tatzelwurm, però els resultats de la expedició van ser desil·lusionant i la població va anar perdent l'interès en la criatura.
Actualment tant la fotografia com l'esquelet estan considerats falsos, i es creu que aquesta criatura no existeix o que esta extint.




Comentaris