Sirenes


La sirena es un ésser mitòlogic que te cos de dona y cua de peix (tot i que les sirenes primitives tenien aspecte de mig ocells o rèptils).
El primer escritor que es sobre los sirenes y la histria assiria d'Atargatis, qui es va transformar per amor. Aquesta relaciò de amor y seducciò acompañante a la majoria de representaciones posteriores de la sirena.
Veure sirenes era signo de mala especie por marineros als, que podien naufragar o perdre. El conjunto de contrari eren els finesos, per ells veure una sirena era un simbol de bona sort, ja que la sirena era con una fada aquàtica que se podía conceder un desig o curar una malaltia.

Segons la teoria del simi acuàtic els sus defensors, els nostres avantpassats haurien passat una gran cantidad de tiempo en la aigua, potser la mayor parte del dia i haurien començat a exhibir certes adaptacions evolutivos a aquest estil de vida. Abans que aquests atributs poguessin desenvolupar-se plenament, las circumstancias van obligar a salir als avantpassats fos de l'aigua i endinsar-se en la sabana.

Els defensors d'aquesta teoria citen que diversos atributos dels seres humanos modernos són compartits amb els mamífers aquàtics, que no se presenta en los mamiferos de la sabana:

Greix corporal: Els éssers humans tenen más que grassa que qualsevol altre primat y guanyen greix a un ritme exceptionally en comparació d'altres mamífers.

Relativa Calvicie: Altres homínids estan coberts de pèl, encara que venen de los malees a los pies del món en la humanitat va evolucionar. Per què els nostres avantpassats van perdre el pèl? Segons la Teoria del Simi Aquàtic (TMA) va ser perquè estaven passant molt temps a l'aigua.

Sistema respiratorio: Els defensors del TSA sugereixen que la nostra capacidad de controlar la nostalgia y la inusual para un mamífero más que un indicativo de que se desarrollan en un ambiente acuático. A més, la posició de la laringe se parece a un mamífero acuático y es diferente de los mamíferos terrestres.

 Documental Animal Planet: Sirenes
Documental d'Animal Planet
Clica aqui
Bipedisme: L'habilitat de caminar sobre les cames ens dons grenades avantatges sobre los animales, és a dir la capacitat de moure'ns a altes velocitats sentido dejar de guardar los nostres mans disponibles por un ús de l'eina ). Però es partidaris de la TSA que no se adaptan a la evolución en la sabana, sinó en el océano. Una cos vertical donar als nostres avantpassats un avantatge quan es tracta de arribar a la superficie y respirar el aire.

Grans cervicales: Algunos defensores de la TSA han insinuado que la nostra relació de cuello uterino y es impresionante una causa de un pasaje acuático. Diuen que els greixos y otras substancias que se encuentran en los peixos y mariscs han contribuido a la evolución de un cervecero cervical, los nombres son los que se encuentran en los pasillos más largos.


--Sirenes a la mitologia grega--
Les sirenes Mès conegudes apareixen al llibre d'Homer: L'Odissea.
Escriba el nombre de su hijo (a) que aparece en la página de inicio de este documento: Introducción a las Sirenas, las que se encuentran en los hogares que se abren a sí mismas. Quien aprueba el sentido de la sierra, el sable y la cáscara en las velas de las sirenas y el velo de la envoltura de la seva. Abans be, ho fetillen aquestes amb el son de su hijo cantares en un prat en la envoltura de un gran munt d'ossos humanos putrefactes, coberts de pell seca. Fes pasar de llarg a la nau, la cera agradable con la mel, unta los oidos dels teus companys perquè cap d ells el escolti. En canvi, tu, si vols sentir-les, fes que t'amarrin de peus i mans, ferma al costat del masteler -que sujeto en un aquest les amarres-, perquè escoltis complagut, la veu de les dees Sirenes; I si supliques als teus companys o els ordenes que et deslliguin, que ells y subjectin encara amb més entenimentades. [...] Primer de tot en v ordenar que evitas a los divines Sirenes i el seu florit prat. Va ordenar que el nombre de los escoltains la seva veu; Mes lligueu-me amb doloroses lligadures perquè romangui ferma allí, al costat del masteler; Que subjectin a aquest les amarres, i si us suplico o dono ordres que em deslligueu, estrenyeu-me encara amb més entenimentades [...] Quan per fi les havien passat de llarg i ja no se sentia més la veu de les Sirenes Ni el seu cant, es van llevar a la cera de los mis fideles companys, la que se ha untado en las seves oïdes, entre ellos van anar de los amarres [...]
Ulisses i els sirenes. Odissea: no pot XII
--Sirenes en la mitologia d'Orient Mitjà--
A l'Orient Mitjà, les primeres històries de sirenes apareixen a Asiria cap el 1.000 a.C., i es representen les sirenes amb cos de peix i tronc i cara de dona, igual que en la actualitat.
La llegenda explica que la deessa siriana Derceto va ofendre a Venus (deessa de l'amor) i aquesta, en represàlia, li va inspirar amor cap a un pastor (poca cosa per a una deessa). Llavors Derceto i el pastor van acabar procreant a Semíramis, una nena que arribaria a ser la reina de Babilònia… Paral·lelament, Venus va fer que, en néixer la seva filla, l'amor de Derceto pel pastor acabés abruptament. Davant això, Derceto es va omplir d'ira i amargor, va abandonar a Semíramis, va fer matar al pastor i finalment, enmig de la seva desesperació, es va llançar a l'aigua per acabar amb la seva vida i així lliurar-se del sofriment. No obstant això els déus no volien que Derceto mori: ells volien veure-la sofrir, i para això necessitaven conservar-la amb vida… Va ser per aquesta raó que, quan Derceto es va llançar a l'aigua, els déus la van transformar en sirena.
Indagant en l'essència de la llegenda exposada, hem de Derceto és l'equivalent d'Atargatis, una deessa siriana que governava els mars i a la qual se li consagraven peixos i se li adorava en temples plens de grans estanys.
AL CINE
1984: Una nena emergeix de l'aigua sota l'estàtua de la Llibertat i Acaba a la comiseria de Policia. Allen La Troba i si la porta a casa, el sentit Poder Recordar Que ella, sirena, li va Salvar la vida.






1989: Ariel, filla del rei Tritó, és la princesa de les sirenes. És una batea de Celebrar-se su festa d'aniversari, i su important il·lusió seria la de Poder Conèixer ALS éssers humans, ha que mai a els ha visita. Ajudada per La Bruixa Úrsula, Ariel aconseguirà licitar a la superfície, en salvarà de morir ofegat a Príncep campana de l'ONU, Eric, el Vaixell del qual Acaba de naufragar i l's'enamorarà Que perdudament ...











1999: Cody és una batea de complir tretze anys, i el su cos sofreix estranyes transformacions Cada vegada que toca l 'aigua. Demana ajuda a su amic Jess, Aficionat a la biologia, i Descobreix Que és omplir d'una sirena. Producció Disney, realitzada directament per a la Televisió, El Punt de la qual és de Sortida Una història fantàstica soferta pels adolescents de l'ONU. '' Aniversari mutant '' planteja, sota Una òptica ensucrada, a els Canvis soferts pèls nens Quan comencen a Fer-se joves.







2000: Ariel i el Príncep Eric viuen feliços des que per fi van aconseguir casar-se, Tots els Superant obstacles ALS Quals és van enfrontar a "La Sireneta", i Tots dos parells són d'una preciosa nena, Melody. Ara Que la malvada Úrsula ja sense existeix, la vida Somriu un Ariel i a la resta de la Família. No obstant aixó, l'arribada de l'alemanya d'Úrsula, Morgana, posa en Perill el futur de la petita. Per protegir a su filla, Ariel i Eric decideixen no parlar-li del Passat d'Ariel com una sirena, i construeixen una enorme muralla per mantenir El Castell aïllat de la mar ...





2001: Angus i a els pobles Lily recorren d'Irlanda amb su lloc ambulant Quan conèixen una ONU vell mariner de gran fortuna. Després de portar-li aletes a su Castell, el navegant a els Ensenya su més preuada Captura: una sirena de Débo, viva, Tancada En un tanc d'aigua. Avids de fama i Fortuna, Angus i a els Seus cases Robin marina criatura l'i planegen embarcar-la rumba uns Estats Units. Després d'embarcar amb el carregament, s'adonen que l'Quin animal posseeixen és Perillós tan com una campana. Però gens olla preparar-els per al terror Que a els espera Quan el Corrent a els va arrossegant mar endins





2003: Diana, una sirena, ÉS Testimoni de la mort del su pari a les mans d'1 desangelat pescador. Disposada a venjar-ho, és veu Obligada a Sortir del Mar I buscar una els Seves quotes germans, sirenes tambe.










2006: Clara Hailey i Grans quotes són Amigues de tretze anys d'edat Que s'embarquen en l'aventura de les Seves Vinyes Quan descobreixen una sirena Una anomenada Aquamarine dins de d'una piscina. Aquamarine ha aparegut en terra Després d'una gran Tempesta Que ha copejat durament El Club d'platja d'1 petita ciutat de Florida, a la qual Clara viu con los Seus parells. Clara Hailey i estan tractant d'Acceptar la imminent partida de Hailey: ÉS viurà una Austràlia, amb su mare Que és biòloga marina, després de dir l'últim cap de setmana de l'estiu. La Sirena, maca i de pell blau, de Divuit anys, ha abandonat su llar justa Abans del su matrimoni arreglat, a la Recerca de l'Amor veritable. Si aconsegueix demostrar al su pari Que AQUEST tipo d'amor No És àcar de l'ONU, la deixarà Cancel·lar els noces sota l 'aigua; PERÒ NOMÉS 3 li ha Donat mor. Aqua RECLAMA l'ajuda de Claire i Hailey, a els qui suposadament són quotes Grans expertes en el tema, els quals S'HAN instruit 1 Través de les pàgines de les revistes Que llegeixen i CITIN diariament.
2010: Barbie fa el paper de Merliah, una campiona de surf de Malibú. Merliah És Una adolescent aletes normals Que un dia CONEIX Gran ONU secret familiar: És una sirena! Merliah i su inseparables Dofí Zuma planegen Una Aventura Aquatica per Rescatar su mare, la reina d'Oceana. Amb l'ajuda de les Seves noves Amigues sirenes, Merliah ha de SALVAR EL món marí.








2012: Barbie torna com Merliah, la divertida i elegant campiona de surf Que un més és una princesa sirena. Merliah DONA EL CP Quan és un dirigeix Austràlia per a la Competició de surf definitiva. Però Quan la malvada sirena Eris escapa de su Presó i PLANEJAMENT Fer-se amb el tron d'Oceana, Merliah i a els Seus amics marítims s'apressen 1 detenir-la.








2014: Barbie és Lumina, una sirena Que somia amb convertir-se en princesa. Des d'semper ha tingut Poder màgic amb olla qual ell un Fer Que les perles Ballin i brillin. Lumina i su Millor amic Kuda, una Cavallet de mar rosa, iniciïn una aventura a majestuós ONU Regne Marí. Alli utilitza a els Seus poders per Ajudar a FET Que a els amics Seus és Preparin per al Reial Ball. Llavors Lumina Descobreix Que els Seves perles Màgiques Són La clau per Conèixer su veritable destinacio i per SALVAR al regne.






Comentaris